Ања Обрадовић бронзана у Лајбницу

145

Ања Обрадовић још једном је обрадовала све Звездаше. На Европском јуниорском купу у Лајбницу освојила је бронзано одличје и тиме додала још једну вредну медаљу у богату клупску ризницу у Љутице Богдана.

Изузетно смо задовољни јер је Ања остварила стопостотан учинак. После Каунаса и на другом такмичењу за јуниоре, освојила је медаљу што значи да је на сваком такмичењу била успешна – рекао је Немања Николић, тренер Ање Обрадовић.

Ања Обрадовић на Европском јуниорском купу је имала шест мечева. Бразилку Бруну Березу решила је ипоном у првом колу. У другом је савладала је и одличну Холанђанку Нађу Крачен. У трећем Хрватица Катарину Кристо налази решење за Обрадовићеву. У првом мечу репасажа Ања је била боља од Аустријанке Пие Крафт, а затим и од Украјинке Анастасије Антипине. У мечу за бронзу Ања је била боља од Хрватице Ларе Цвјетко коју је победила на вазари.

Треба имати у виду да је Ања јутрос имала и температуру и тако буквално на пола снаге успела је да дође до медаље. После такмичења остаће на кампу, а затим нас очекује Првенство Србије за јуниоре и наставак међународног програма. Жеља нам је да и ове сезоне освојимо и европску и светску јуниорску медаљу – рекао је Немана Николић.

Претходни текстЗвездини пионири освојили 5 медаља на Првенству Србије
Следећи текстЗвезда – најубедљивији шампион у Европи