Црвено-бели рутински кроз Задар

67

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили Задар као гости 87:69 и стигли до 20.победе у регуларном делу сезоне. Регленд најефикаснији са 15 поена, сви играчи црвено-белих се уписали у листу стрелаца. У последњем колу противник Мега.

Кошаркаши Црвене звезде савладали су Задар у Дворани Крешимир Ћосић резултатом 87:69 (19:15, 18:16, 35:17, 15:21), и тако стигли до 20.победе у сезони.

Црвено-бели су одиграли добру утакмицу у којој је само уводних 7-8 минута виђена тврђа игра, али је након тројке Филипа Човића за 15-15, остатак утакмице у потпуности протекао у знаку Црвене звезде.

Најефикаснији у екипи црвено-белих био је Регланд са 15 поена, а у исту стрелаца уписали су се сви играчи који су пријављени у пртоколу.

након тврдог првог полувремена и остварили двадесету победу у АБА лиги.

Од почетка друге деонице, уз добре еписоде Берона И Оџа, Црвена звезда је почела резултатски да се „одлепљује” иако се на одмор отишло резултатом 36:31.

Победник је решен већ у прва три минута треће деонице. Црвено-бели су направили велику серију, стигли до двоцифрене предности коју су увећавали како се утакмица ближила крају. Трећа деоница завршена је резултатом 35:17 за Црвену звезду…

Тренер Милан Томић указао је шансу свим играчима (у Београду остали Перпероглу, Раданов, Ненадић И Кешељ) и сви су се уписали у листу стрелаца укључујући и КЦ Риверса који је меч завршио са 9 поена.

Милан Томић, тренер Црвене звезде мтс:
Заслужено смо добили ову утакмицу, иако смо се прве две четвртине доста мучили. У трећој четвртини одиграли смо пуно агресивније у нападу са пуно транзиције, и ту смо на неки начин решили утакмицу. Знам да смо и пре овог сусрета остварили свој циљ и да смо први на табели, али до краја сезоне морамо да одиграмо као Црвена звезда, озбиљно до самог краја.

Црвена звезда мтс: Регланд 15+5ас, Човић 3, Давидовац 6, Лазић 5, Фаје 3,Берон 10, Добрић 3, Ристић 2, Симанић 10, Риверс 10, Цирбес 9, Оџо 11+6ск.

Црвено-бели су тимски имали 38 скокова (26+12), 13 тимских асистенција, шут за два 40-22 И шут за три 30-12.

У последњем колу регуларног дела АБА лиге, Црвена звезда мтс дочекује екипу Игокее.

Претходни текстОмладинци победом почели полусезону
Следећи текстРекорд украсио прославу рођендана