Реми кадета у Нишу

25

Кадетска селекција Црвене звезде у деветом колу Кадетске лиге Србије ремизирала је са екипом Реала. Утакмица у Нишу завршена је резултатом 2:2.

Први гол на утакмици виђен је у 32′ минуту. Из контранапада повели су београдски црвено-бели. Пантовић је одлично истрчао по левом боку, додао је до Бабића, који је упослио Њамцуловића. Он је са несто више од десет метара снажним ударцен савладао голмана Вукадиновића. На одмор се отишло са непромењеним резултатом.

Већ на старту другог дела игре екипа Реала изједначила је. Прецизан са беле тачке био је Богдановић. Уследио је и преокрет у режији Нишлија. У 81. минуту Марковић је донео предност својој екипи. Други гол за Црвену звезду, а уједно и последњи на утакмици, постигао је Радуловић у 83. минуту. Писар је дугом лоптом са центра игралишта фантастично упослио Радуловића, који се ослободио чувара у пријему и савладао је голмана Вукадиновића. Изабраницима Славољуба Ђорђевића ово је први реми у сезони.

ФК Реал Ниш – ФК Црвена звезда 2:2 (0:1)

Терен: „Цар Константин“. Судија: Александар Живковић. Стрелци: Богдановић у 51′ и Марковић у 81′ (Реал), Њамцуловић у 32′ и Радуловић у 83′ (Црвена звезда). Жути картони: Стојковић, Младеновић, Станковић (Реал), Њамцуловић, Пиплица, Максимовић, Лукић, Матић, Илић (Црвена звезда)

Реал Ниш: Вукадиновић, Марковић, Н. Петровић (од 46′ Павловић), Богдановић, Стојковић (од 67. Младеновић), Митић, Качар (од 80′ Ристић), Ј. Петровић (од 46′ Богдановић), Богдановић, Станковић, Ђинђић (од 66′ Милосављевић).

Црвена звезда: Гутеша, Радовановић (од 76′ Митровић), Пријовић, Матић, Лукић, Максимовић, Њамцуловић (од 57. Радуловић), Илић, Бабић (од 63′ Елевен), Пантовић, Ђуричковић (од 46′ Пиплица).