Реванш мечеви Купа у уторак, Звезда домаћин у обе конкуренције

62

У уторак 28. новембра одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде играју реванш мечеве четвртфинала Купа Србије. Црвено-бели су домаћини у оба меча у дворани УСЦ Вождовац у Београду.

На терен ће прво истрчати наши одбојкаши који се састају са Спартаком. Црвено-бели су били бољи у првом дуелу у Суботици и тријумфовали су са 0:3, по сетовима 19:25, 21:25, 22:25.

У међувремену Спартак и Звезда су одиграли још један меч у БПШ Суперлиги Србије и тада су Суботичани тријумфовали са 3:0, по сетовима 25:23, 25:18, 26:24.

Друга утакмица четвртфинала Купа Србије између Црвене звезде и Спартака игра се у уторак 28. новембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Меч ће судити Горан Градински и Бранислав Јованчић.

Одмах потом на терен ће и одбојкашице Црвене звезде и Динама. Звездине даме су у првом мечу у Панчеву славиле са 0:3, по сетовима 17:25, 14:25, 15:25.

Реванш меч четвртфинала Купа Србије између Црвене звезде и Динама игра се у уторак 28. новембра од 20,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Меч ће судити Мирко Јанковић и Биљана Милинковић.

Улазнице за оба меча ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара.

По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу се играју две утакмице. У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника четвртфинала.

Претходни текстЦрвена звезда – Слога 29:30 (17:12)
Следећи текстОмладинци и кадети јесењи шампиони