Пешић: Мама, срећан рођендан!

107

Александар Пешић постигао је два поготка у данашњој убедљивој победи од 6:1 над екипом Рада. Звездин шпиц након утакмице открио је да голови имају посебну посвету, они су намењени његовој мајци која данас прославља рођендан.

Родић ме је одлично пронашао данас оба пута када сам затресао мрежу, сјајно смо функционисали. Ови голови су ми посебно драги јер бих их посветио својој мајци, као поклон за рођендан. Стигао сам до лепе цифре од 16 погодака у свим такмичењима и 10 асистенција. Кошаркашким речником, забележио сам дабл-дабл учинак. Надам се да ће их бити још, за сада сам изузетно задовољан – рекао је Пешић.

Нападачки тандем Боаћи и Пешић још једном су показали да одлично функционишу на терену.

Заиста се Боаћи и ја одлично слажемо, у сваком тренутку нам је битно само да екипа побеђује и срећни смо ко год да да постигне гол. Да се међусобно такмичимо ја му данас не бих асистирао код гола, нити бих му у још неколико ситуација додао лопту када је био у прилици да затресе мрежу. Између нас заиста нема конкуренције, битно нам је сао да екипа побеђује. Тако је генерално моје размишљање у фудбалу, боље је да додам лопту играчу који је сам пред голом, него да ја покушам у тренутку када имам голмана испред себе. Сваком бих у тој ситуацији додао лопту.

Након суперлигашке утакмице фудбалере Црвене звезде очекује гостовање екипи БАТЕ Борисова.

Данас смо на време смо отворили противника, постигли смо рано гол и после је све некако било лакше. Цела екипа је била растрчана, а Боаћи и ја смо одличну игру тима крунисали головима. Много нам значи за самопоуздање победа пред европску утакмицу, посебно када је овако убедљива. Такође, оно што нам наши навијачи приређују сваки пут нам је увек додатни подстицај. Они су заиста право богатство. Ми и када играмо у гостима осећамо се као код куће и хвала им на томе – поручио је Пешић.

Претходни текстПожаревац – Црвена звезда 31:31 (16:15)
Следећи текстЗвезда победом против Кораћа потврдила доминацију