Марко Јанковић најбољи у Е-спорту

141

Дводневни турнир у организацији КК Црвена звезда мтс и “Делта Сити“ донео је најбољег виртуелног баскташа. У жестокој конкуренцији победио је Марко Јанковић, док су вредне награде освојили и другопласирани и трећепласирани – Предраг Савић и Ђорђе Петровић.

Традиционални Е-спорт турнир у организацији КК Црвена звезда мтс и “Делта Сити“ донео је жестоке окршаје и драматичне утакмице. Такмичари су се два дана жестоко борили за наслов најбољег виртуелног баскеташа у популарној кошаркашкој симулацији НБА 2к18.

У елиминационом систему такмичења најбоље се снашао Марко Јанковић који је ређао победе и дошао до првог места победивши у финалу Предрага Савића. У борби за треће место бољи је био Ђорђе Петровић па су њих тројица добили вредне награде које су обезбедили „Fan store“ КК Црвене звезде мтс и “Делта Сити“.

Турнир је и ове године био више него успешан. Поред неизвесних надметања и ове године су на кратко лопту за џојстике заменили црвено-бели првотимци Стефан Јанковић, Огњен Добрић, Стефан Лазаревић и Никола Јовановић. Они су се надметали међусобно у мини-турниру, а најбољи је био Стефан Лазаревић.

Такође, били су и део ревијалног дела где су учесници турнира могли да се загреју у окршајима са својим херојима. Победник турнира Лазаревић је наставио да показује завидну форму за конзолом и прописно натерао такмичаре да се озноје и направе измене у тактици.

Традиционални турнир проглашавамо једногласно поново успешним и видимо се следеће године на истом месту. Честитамо добитницима вредних награда и видимо се на некој од следећих утакмица Црвене звезде мтс!

Претходни текстЧетврта победа у WABA лиги
Следећи текстЈанковићева блокада најбоља у октобру (ВИДЕО)