Звездин маркетинг тим трећи у Европи!

160

Маркетинг тим КК Црвена звезде мтс добио је велико признање за предан и вредан рад. У конкуренцији чак 36 екипа које се такмиче у Евролиги и Еврокупу маркетинг тим клуба са Малог Калемегдана заузео је трећу позицију.

Признања за фантастичну сезону КК Црвена звезда мтс стижу и ван терена. У конкуренцији свих екипа које се такмиче у Евролиги и Еврокупу, маркетинг тим клуба са Малог Калемегдана заузео је феноменално треће место.

Тешко је описати речима о каквом се признању ради. Чак 36 тимова било је у конкуренцији за прва три места, а маркетинг тим Црвене звезде мтс је по налику на Звездине првотимце био у правој борби са ветрењачама. Подсећамо да Црвена звезда има убедљиво најмањи буџет у Евролиги, а многи клубови у Еврокупу су у том сегменту испред Звезде. Поменути сегмент је важан и на терену, али и у маркетинг активностима клуба.

Маркетинг тим Клуба је показао да није све у буџету и да је креативност и иновативност у раду и даље на цени у кровној организацији европске клупске кошарке. Наиме, на састанку директора маркетинга евролигаша и екипа које се такмиче у Еврокупу, директор маркетинга Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић добио је од Ђордија Бартомеуа предиван бронзани трофеј. У образложењу за доделу трећег места стоји следеће:

’’ Маркетинг тим Црвене звезде изградио је око навијача изузетну стратегију у дигиталном маркетингу у којој је интегрисана аудио и видео стратегија, активности на дан утакмице и садржаји на друштвеним мрежама’’

Звездин маркетинг тим предводи директор маркетинга Филип Сунтурлић, али окупља и бројни тим који је задужен за прављење феноменалних визуала, интересантних видео записа и фотографија по чему ћемо нескромно истаћи да смо најбољи у Европи. Објаве на друштвеним мрежама као што су фацебоок, тwиттер или инстаграм наилазиле су на огромне одјеке како у региону, тако и широм Европе.

Од почетка 2011. године па до данас клуб са Малог Калемегдана је растао у сваком смислу па је тако и Звездин маркетинг тим растао из дана у дан да би постао оно што је данас – трећи најбољи у Европи. Морамо истаћи да то не би било могуће без праве ’’армије’’ волонтера. Који су даноноћно били уз Клуб, пратили и суделовали у његовим успесима и својом креативношћу направили од Звездиних утакмица истинске спектакле, а дане када смо сви жељно ишчекивали надолазеће мечеве црвено-белих начинили интересантнији, а време натерали да брже пролази.

Иако је Србија са правом ’’земља кошарке’’ која је увек у врху планетарних такмичења, маркетинг тимови на локалном, али и регионалном нивоу никада нису добили признање налик овом што нас такође чини изразито поносним.

КК Црвена звезда мтс је изузетно поносна на овај успех и то са разлогом. Бити трећи у Европи у било ком сегменту, а поготово у овом где клубови улажу огромне своте новца је заиста невероватан успех. Ипак, нисмо се задовољили учињеним. Поносни смо, али како смо напредовали из дана у дан, тако и верујемо да простора за напредак још увек има. Огроман број Звездиних навијача који су најбољи и највернији у Европи, заслужује и најбољи маркетинг тим.

Претходни текстМанојловић: Уверио сам се у квалитетан рад
Следећи текстСасвим лично са Душаном Анђелковићем