Симоне, хвала!

59

Досадашњи крилни играч КК Црвена звезда мтс појачао екипу Зенита из Сант Петерзбурга. Клуб се захваљује Марку Симоновићу за огроман допринос у трофејној ери клуба са Малог Калемегдана.

Досадашњи крилни играч КК Црвена звезда мтс, Марко Симоновић потписао је у уторак уговор са екипом Зенита из Сант Петерзбурга.

КК Црвена звезда мтс се овим путем захваљује Симоновићу за огроман допринос у успесима клуба. Симоновић је у свом другом мандату у црвено-белом дресу пружао изванредне партије, био један од најбољих шутера у Евролиги и својим тројкама у многоме допринео освајању трофеја и фантастичним резултатима у најјачем европском такмичењу.

Подсећамо да је Симоновић у два мандата са Црвеном звездом мтс освојио два трофеја намењена шампиону АБА лиге, исто толико првенстава Србије и три Купа Радивоја Кораћа. Такође, био је део генерација које су оствариле историјске резултате на европској сцени пласманом у полуфинале Еврокупа, Топ 8 Евролиге и која је претходне сезоне остварила невероватних 16 победа у Евролиги.

Симоне, хвала на свему и срећно!

Претходни текстЗвездина делегација у Барселони
Следећи текстЗвезда ТВ | Иза сцене са Пешићем