Симовић потписао професионални уговор

122

КК Црвена звезда мтс наставља са праксом да њени јуниори потписују професионалне уговоре. У складу са тим, Ранко Симовић се обавезао на четворогодишњу сарадњу са црвено-белима.

КК Црвена звезда мтс наставља са праксом да њени јуниори потписују професионалне уговоре. Политика клуба је јасна да кроз млађе селекције, које годинама уназад доминирају у Србији и остварују запажене резултате на нивоу Евролиге, добија играче за сениорски састав.

У складу са тим, крилни играч јуниора Црвене звезде мтс Ранко Симовић ставио је параф на четворогодишњи уговор са клубом са Малог Калемегдана. Симовић је са црвено-белим јуниорима освојио титулу државног првака и био члан тима који је освојио Евролигин квалификациони турнир у Железнику и обезбедио пласман на Фајнал ејт Евролиге.

Такође, Симовић је члан јуниорске репрезентације Србије. Он је заједно са саиграчима из јуниорске селекције Звезде Алексом Ускоковићем, Вуком Ђорђевићем, Стефаном Момировим и Зораном Пауновићем добио позив на окупљање у Крагујевцу. Прозивка селекције Србије до 18 година заказана је за среду.

Претходни текстЗвезда води у генералном пласману после трећег викенда
Следећи текстПознати и могући ривали у 2. колу!