Милојевић: Поштујемо свакога

47

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своје мишљење након што је сазнао име противника у првом колу квалификација за Лигу Европе.

Нећу рећи ништа епохално. Не бих волео да причам много нити да обећавам, јер мислим да нам је то најмање потребно у овом тренутку. Максимално ћемо се припремити за сваког противника јер сваког уважавамо ма како се звао. Ми јесмо Звезда и то није спорно, али данас у фудбалу морате да имате респект према свакоме — рекао је Милојевић, који очекује да веома брзо добије информације о Флоријани.

До сада сам само начуо да је Италијан власник клуба и да имају доста италијанских играча, али немојте да ме држите за реч. То је само једна информација, за сада ништа више не знам о њима. Има доста наших играча и тренера тамо тако да ћемо јако брзо добити информације.

Звезда већ има искуства против клубова са Малте.

Није то тако како људи замишљају, данас сви играју фудбал. Велики смо клуб, али не требају нам у овом тренутку велике речи, већ пуно рада. Имамо и немамо времена, и морамо да се фокусирамо на рад. Приступ према сваком противнику мора бити максималан ма како се звао, и то моји играчи морају да схвате. Свако друго размишљање није добро — закључио је Милојевић.

Претходни текстЗвезда добила противника у 1. колу
Следећи текстМилијаш и Анђелковић о жребу