Божовић: Нисмо победили јер смо се бранили у финишу

94

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божови на конференцији за медије по завршетку 153. „вечитог дербија“ апострофирао је три ствари.

Захвалност публици на подршци, превише дефанзивну оријентисаност својих играча у финишу и карактер нападача Боаћија који је и поред повреде смогао снаге и воље да данас наступи.

Мислим да је противник имао иницијативу у првих 15 минута и да смо ми након тога заиграли много боље и преузели конце игре и на полувреме смо отишли са вођством. Утакмица је била борбена, жао ми је што смо прилили гол у „најгоре“ време и што на 72. рођендан нисмо успели да победимо. Хвала навијачима на подршци а ривалу на фер и коректној борби.

Искусни стручњак разлоге нерешеног исхода види у грешкама својих изабраника на средини терена.

Гол смо примили јер смо се бранили, много смо грешили у додавањима и десило се шта се десило — истакао је Гроф који се осврнуо и на први наступ Ричмонда Боаћија у вечитим дербијима.

Он се повредио на последњем тренингу. Примио је ињекцију пред утакмицу и играо ризикујући још озбиљнију повреду. Мислим да се због свега тога слабије кретао, али свакако заслужује похвале за жељу и вољу коју је показао да би данас наступио — закључио је Миодраг Божовић.

Претходни текстДоналд: Не разумем шта се десило
Следећи текстТријумф Црвене звезде у Новом Саду