Карте од уторка, Звездаши поздравите шампионе!

60

Карте за утакмицу Црвена звезда мтс – Емпорио Армани од уторка у 10 часова у продаји. Звездаши, дођите да поздравите шампионе уз пуну „Комбанк Арену“

Карте за утакмицу 8.кола Евролиге између Црвене звезде мтс и Емпорио Арманија из Милана, продаваће се од уторка у 10 часова у свим пословницама Евентима, и путем интернет продаје.

Дан касније и кошаркаши Црвене звезде вратиће се са једнонедељног „путешествија“ по Европи од преко 9000 километара, које је захтевало огромне и екстремне напоре целокупне експедиције црвено-белих, која је у драматичној завршници поражена у евролигашкој утакмици у Казању, и забележила убедљиву победу у мечу 9.кола АБА лиге против Цибоне у Загребу.

Зато, КК Црвена звезда мтс још једном позива све присталице нашег клуба и љубитеље кошарке да дођу у четвртак у „Комбанк Арену“ и испуне је до последњег места – ДА ПОЗДРАВЕ ШАМПИОНЕ: да подрже ове момке, тренера Дејана Радоњића, да подрже Црвену звезду!

Кошаркаши Црвене звезде мтс успехе у Евролиги, постизали су у великој мери и захваљујући подршци са трибина којом мало који клуб у Европи може да се похвали. Зато, више није важно ко долази у госте Црвеној звезди – Армани, Реал, Фенербахче, Барселона, ЦСКА…већ је важно да игра Црвена звезда!

Осим хука са трибина који је уз игре провотимаца на паркету „ломио“ многе великане у блиској прошлости, па и ове сезоне, пуне трибине и купљена карта за овакве представе на најдиректнији могући помаже да КК Црвена звезда мтс настави да спроводи оно што ради већ годинама – а то је стабилност и могућност да се клуб и ове сезоне у Евролиги бори са тимовима који су по својим финансијским могућностима далеко испред КК Црвена звезда мтс.

Акција КК Црвена звезда мтс „Звона звоне… да поздраве шампионе“ управо је из тог разлога имала, и до почетка утакмице има, за циљ да анимира црвено-белу милионску армију да поново покажемо по ко зна који пут ко смо и шта је Црвена звезда. Зато су се овој акцији „СВИ У АРЕНУ“ већ прикључиле многобројне личности широм света из јавног живота и познати спортисти којима је црвено-бела боја при срцу:

Немања Недовић, Никола Вучевић, Ивана Максимовић, Никола Рађен, глумац Александар Радојичић, музичар Никола Демоња…

Цене карата за утамицу Црвена звезда мтс – Емпоро Армани су остале непромењене:

ТРИБИНА А – (НИВО 200) 1.000,00 динара
ТРИБИНА Б – (НИВО 200) 1.000,00 динара
ТРИБИНА Ц – (НИВО 200) 1.000,00 динара
ТРИБИНА Д – (НИВО 200) 1.000,00 динара
ТРИБИНА – (НИВО 400) 500,00 динара
ПАРТЕР Б – (НИВО 200) 900,00 динара
ПАРТЕР 4 – (НИВО 200) 900,00 динара
ЛОЖА ЈУГ (сезонске ложе све) – (НИВО 200) 1.400,00 динара
ЛОЖА СЕВЕР – (НИВО 200) 1.400,00 динара
ПОЧАСНО МЕСТО – (НИВО 100) 10.000,00 динара
ПОЧАСНО МЕСТО – БОЧНО – (НИВО 100) 5.000,00
СКАЈБОКС – (НИВО 300) 5.000,00

Меч Црвена звезда мтс – Емпорио Армани у четвртак почиње у 19 часова, капије „Комбанк Арене“ биће отворене у 16.30 уз детаљне контроле и прегледе на три улаза (Север, Исток и Запад). И овом приликом улаз ЈУГ ће због непходних радова бити затворен. За овај меч важе посебни безбедносни протоколи, па апелујемо да се у дворану не уносе пластични упаљачи, ковани новац и ситна козметика јер је КК Црвена звезда мтс кажњен са 3500 еура као последње упозорење због бацања упаљача и пластичне флашице ка терену у утакмици са Баскониом.

Претходни текстИграч за све задатке – Дамјан Ле Талек
Следећи текстОдбојкашице у Горњем Милановцу за пласман у четвртфинале Купа