Подршка фудбалерима пред дерби

67

Јесењи део претходне сезоне обележили су изванредни резултати Црвене звезде, допадљиве и ефикасне партије као и идеална атмосфера међу фудбалерима. Добро расположење и другарство у правом смислу те речи, навијачи Црвене звезде могли су да осете и приликом многобројних дружења са првотимцима која су била организована уочи многих утакмица.

Предстоји нам 152. међусобни окршај вечитих ривала, а у петак, 16. септембра, настављено је са праксом која се претходне сезоне показала као добитна. Капитен Црвене звезде Александар Луковић, као и Мичел Доналд и Михаило Ристић, били су специјални гости Ред Стар шопа на стадиону „Рајко Митић“. Њих су, као и много пута до сада, дочекали многобројни навијачи нашег клуба, пре свих они млађи који су са нестрпљењем чекали да се на вратима појаве њихови љубимци.

Након многобројних подељених аутограма, направљених „селфија“ и испричаних шала односно речи подршке и охрабрења, фудаблери су и овога пута били пуни позитивних утисака. Мичелу Доналду је ово био други пут да учествује у оваквој акцији.

Када сам био дечак био сам у истој позицији, имао сам своје узоре и много ми је значило да их упознам. Зато ми је ово дружење са навијачима посебно важно и испуњава ме радошћу – рекао је Доналд.

И овом приликом посетиоци Шопа на поклон су добили нови Панинијев албум са сличицама у којем се међу многобројним клубовима налази и најтрофејнији срски.

Претходни текстКадети и јуниори ККЦЗ – нови тимови и стари циљеви
Следећи текстБожовић: Идемо да играмо фудбал