Ибањез: Нека се ривали уплаше већ у тунелу!

82

Луис Ибањез овог пролећа практично вуче Звезду напред сјајним головима из слободних удараца, али и асистенцијама.

У ногама као да има „топ“ којим разбија бункере ривала. Прилику да учини нешто слично имаће и ове суботе против Спартака од 18 часова.

„Слободњаци“ су моја специјалност и заиста волим да их изводим. Добро ми иде. Али, генерално не размишљам о томе да ли ћу бити у прилици опет да дам гол. Битно ми је да све задатке које добијем од шефа одрадим како треба, а ако буде прилике да се шутне, бићу спреман – поручује кроз осмех Звездин Аргентинац.

Ипак, Ибањезу је једна ствар важнија пред дуел са Спартаком.

Подршка навијача. Што их је више ми играмо боље. Пуно то значи. Атмосфера коју праве наши навијачи је сјајна, а то говорим као неко ко је доживео и атмосферу у Аргентини. Подршка и притисак који праве на ривала је од великог значаја за нас. Зато их позивам да нам максимално помогну, да се ривал још у тунелу, пре изласка на терен уплаши онога што га чека када меч почне – поручује Ибањез.

Наш тим је близу достизања још једног рекорда, овог пута клупског, 23 победе у низу. То је додатни мотив.

Неће бити лако. Имамо ривала који овог пролећа игра веома добро. Знају да се бране, али и да стану на лопту. Ипак, наш мотив је велики и запећемо из све снаге да дођемо до рекорда и уђемо у историју клуба.

А онда ни титула није далеко…

Полако, идемо корак по корак. У доброј смо ситуацији, али не брзамо. Морамо остати фокусирани и чврсто на земљи – закључио је Звездин бомбардер.

Претходни текстУ суботу велика мењажа сличица у Фан зони!
Следећи текстЗвезда у три сета боља од Радничког