Навијачи Звезде поздравили будуће шампионе

61

Дивна слика забележена је за време, а нарочито након завршетка утакмице Црвена звезда – Младост.

Недавно је 14 школа фудбала постало део црвено-беле породице. Црвена звезда се труди, покушава и жели да прошири своју базу, да направи неке нове шампионе, да селектира неке нове Звездине звезде и да као таква максимално парира фудбалској Европи.
Веома важан корак направљен је на утакмици Црвена звезда – Младост. На западној трибини стадиона „Рајко Митић“ било је смештено преко 900 малишана, полазника неке од Звездиних 14 школа фудбала. После утакмице, малишанима је омогућено да истрче на атлетску стазу и осете како је то бити на терену највећег стадиона у Србији, али и да по први пут изблиза чују хук северне трибине. Деца су се придружила навијању које је долазило са северне стране стадиона, а навијачи Црвене звезде су малишане поздравили песмама „Биће с вама Лига шампиона“, и „Хоћемо Звездину децу“.
Ово је без икакве сумње било велико искуство за свако дете које сања да једног дана заигра управо у свом вољеном клубу. Након јучерашњег дана и позитивних утисака, верујемо да ће деца тренирати уз још више труда, јер снови су овде, на Маракани, и чекају да буду испуњени.

Претходни текстЈуниорке Звезде вицешампионке Србије
Следећи текстУлазнице за Константин од уторка у продаји