Стоиловић: Желимо са 2:0 у Нови Сад

39

Одбојкаши Црвене звезде отворили су полуфиналну серију плеј-офа Винер Штетише лиге победом над Војводином НС семе и у недељу 19. априла ће поново угостити „Лале“.

Црвено-бели су у првој утакмици тријумфовали резултатом 3:1, по сетовима 25:23, 17:25, 25:22, 25:18 за 95 минута игре.

Један од најзапаженијих и најефикаснији у нашем тиму био је примач сервиса Филип Стоиловић који је уписао 17 поена.

Нећемо се сигурно зауставити на једној победи. Желимо да добијемо серију, надамо се што пре, тако да у недељу идемо на победу. Надам се да ћемо резултатом 2:0 у серији отићи у Нови Сад – изјавио је примач сервиса црвено-белих.

Стоиловић сматра да су Новосађани успели да се опораве од серије тешких мечева и да ће у недељу пружити јачи отпор.

Сигурно је да су имали тежак период иза себе. Ова екипа Звезде је претходних година била у сличној ситуацији, са исто толико обавеза, па је упркос томе успевала да осваја титуле. Ту се показује величина екипе. Мислим да су имали довољно времена да се одморе и да ће у недељу бити врло узбудљиво – рекао је Стоиловић.

Филип Стоиловић је уз Александра Околића уврштен на шири списак репрезентације Србије за мечеве Светске лиге.

Веома ми значи то што сам на списку. То је још једна обавеза да се још више доказујем – истакао је Стоиловић.

Друга утакмица полуфинала плеј-офа Винер Штетише лиге између Црвене звезде и Војводине НС семе је на програму у недељу 19. априла од 20,30 часова у дворани УСЦ Вождовац на Бањици. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Горан Градински и Иван Лазаревић.

Трећи меч се игра у Новом Саду у уторак 21. априла. Уколико буде било потребно четврти меч ће се играти 23. априла у Новом Саду, а пети 26. априла у Београду.

Пласман у финале плеј-офа Винер Штетише лиге обезбедиће екипа која прва дође до три тријумфа у серији. У другом полуфиналу састају се Партизан и Нови Пазар (Партизан води 1:0).

Претходни текстЦрвено-бели дочекују Наис
Следећи текстШампион у полуфиналу