Шампион у полуфиналу

28

У реванш мечу четвртфинала плеј-офа црвено-бели су данас под балоном базена СЦ „Милан Гале Мушкатировић“ декласирали Наис са 18:3 и тако заказали дерби са црно-белима у полуфиналу.

На Дорћолу се питање победника ни у једном тренутку није постављало, пошто су домаћи од почетка меча водили. Већ на полувремену је било 8:3 за црвено-беле, да би у наставку Звезда постигла још 10 голова и стигла до убедљиве победе.

Најефикаснији је био центар Никола Томашевић са четири поготка, док су по један мање постигли Вељко Танкосић и Иван Рацков.

Црвена звезда – Наис 18:3 (4:2, 4:1, 6:0, 4:0)

Базен СРЦ „Милан Гале Мушкатировић”. Судије: Виријевић (Зрењанин) и Стефановић (Београд). Искључења: Црвена звезда 4, Наис 17. Петерци: Црвена звезда 2 (2).

ЦРВЕНА ЗЕВЗДА: Драксимовић, С. Рашовић 2, Драшовић 1, Танкосић 3, Томашевић 4, Ешкерт, Јовановић, В. Рашовић 2, Ранђеловић, Његован, Рацков 3, Обрадовић 2, Тодоровски, Јовић 1. Тренер: Савић.

НАИС: Лазић, Костић, Павичић, Милић 1, Носовић, М. Милошевић, Живић, Ђурђевић, Станимировић, Ђерђиновић, Васић 1, Д. Милошевић, Самарџић, Поповић 1. Тренер: Благојевић.

Полуфинале се игра на две победе, а у првој утакмици, која је на програму 25. априла, домаћин ће бити Партизан. Реванш на Дорћолу игра се четири дана касније, док ће евентуална трећа утакмица бити одиграна 6. маја.

Претходни текстСтоиловић: Желимо са 2:0 у Нови Сад
Следећи текстНови гол Јовића за победу Звезде