Представљен Гболахан Салами

44

ФК Црвена звезда је од понедељка, 19. јануара, и званично јачи за Гболахана Саламија, који је медијима представљен у Лав Медија центру стадиона „Рајко Митић“.

Са репрезентативцем Нигерије су усаглашени сви технички детаљи, и потписан је уговор о позајмици, а нешто више о тој теми рекао је Стефан Пантовић.

Салами је рођен 15. априла 1991. године, и са њим је потписан уговор о позајмици. У питању је играч који има преко 10 наступа за репрезентацију Нигерије, и ми смо га спречили да има један наступ више, јер га је селектор пустио да дође овде како би комплетирао позајмицу и стекао европско искуство. Црвена звезда до одређеног дана има опцију да и дефинитивно купи играча. Став управе је да не желимо да по сваку цену доводимо појачања за која не знамо како ће се аклиматизовати. Уколико се одлучимо да га потпишемо, то ће бити уговор до 1. јануара 2018. године, а откупна цена је фиксна и износи 250.000 долара – рекао је Пантовић.

Салами је током излагања у више наврата поновио да је јако срећан што ће добити прилику да заигра у Црвеној звезди.

Мислим да је Звезда велики тим са одличним навијачима. Задовољан сам условима за тренинге и целокупним објектом, и јако сам срећан што сам дошао овде. Желим да се захвалим Горану Миловановићу који је остварио иницијални контакт са клубом. Не волим много да причам, говорићу кроз рад на терену и то ће бити мој основни мото. Видим да тренер верује у мене, и срећан сам због тога – једва чекам прву утакмицу у сезони, и желим да се цела прича сведе на моје преформансе на терену – рекао је Салами, и додао да није одгледао ниједну Звездину утакмицу у целости, али да је гледао поједине исечке са утакмица и да му се јако допада целокупна атмосфера.

Новинаре је занимало да ли је истина да му је Балотели фудбалски узор, што је Салами потврдио.

Волим Балотелија због начина на који игра фудбал, не због његовог карактера и персоналног живота. Желим да будем такав – борбен на терену, да покажем шта сам све у стању да урадим за свој клуб и за цео тим. Сачекајте утакмице, оне ће говорити уместо мене – рекао је Салами.

Претходни текстРадоњић: Желимо да славимо и будемо још бољи
Следећи текстГласајте за Звездине чирлидерсице