Никола Вучевић посетио Звезду

74

Фудбалере Црвене звезде је уочи тренинга, у среду 7. маја, посетио кошаркаш Орланда и црногорски репрезентативац, Никола Вучевић, уједно и велики навијач нашег клуба.

Он се том приликом упознао са екипом и стручним штабом, а Милош Нинковић му је поклонио дрес, и уручио мајицу Делија.
Пратим и волим Звезду откад знам за себе. Рођен сам 1990. године, и имао сам свега једну годину када је Црвена звезда постигла највеће успехе у својој историји, па наравно немам у сећању тај период, али једна од омиљених утакмица којој сам присуствовао је она против Роме, када смо славили головима Николе Жигића. Њега сам увек волео да гледам, можда због тога што сам и сам био доста висок, и сама његова појава на терену, окруженог нижим играчима ми је била чудна и занимљива – рекао је Вучевић, чији је отац Бора Вучевић такође био познати кошаркаш.
Иако рођен у Швајцарској, од малих ногу навија за Црвену звезду, а љубав према клубу му је пренео управо отац.
Јако ми је драго што сам добио прилику да се упознам са фудбалерима Црвене звезде. Био сам ја овде и претпрошлог лета, током квалификација за Лигу Европе, али потпуно је другачији утисак овде испред свлачионица где сам имао прилику и да попричам са фудбалерима. Уколико останем у Београду, сигурно ћу присуствовати и утакмици против ОФК Београда, и надам се позитивном исходу који ће, уз такође добре вести из Ужица, Црвеној звезди гарантовати шампионску титулу.
Вучевић је наступајући у дресу Орланда ове сезоне забележио запажен учинак, а једну од најбољих партија пружио је против екипе Мајамија. У том мечу, Никола је забележио 20 поена и чак 29 скокова, чиме је постао нови рекордер Меџика.
Очекујем и надам се да ћу остати у Орланду. Задовољан сам својом формом и третманом који имам, и волео бих да останем у клубу. Мислим да ће шампионат освојити Мајами, имају сјајан тим и темпирали су форму за сам крај – сматра Вучевић.

Претходни текстЗечевић: Оптимиста сам по питању лиценце
Следећи текстЦрвено-беле испустиле тријумф