„Морамо да искористимо предност домаћег терена“

38

Иако су кошаркаши Црвене звезде ДИВА у овој сезони шест пута поражени од екипе Партизана МТС, Светислав Пешић убеђен је да његови изабраници могу да финалну серију учине узбудљивом. Пред други дуел којиће се играти у петак у 20 часова, први тренер црвено – белих наводи да би његови играчи требало да буду максимално сконцентрисани. Све је спремно и сви из нашег табора се надају да ће се реванширати вечитом ривалу и забележити први тријумф против црно – белих ове сезоне.

Морамо да будемо лукави и никако не смемо исхитрно да доносимо одлуке. Играчи су свесни где су до сада грешили, али све то мора брзо да се исправи јер у плеј-офу нема много времена – истакао је Пешић и надовезао се на атмосферу у Пиониру: – У првој утакмици амбијент је био доста добар, мада више се чула песма противничких навијача. Надам се да ће овог пута бити боље по нас, да ће се певати лепо јер од Звезде има шта да се чује.
Пешић не мисли да је сутрашњи дуел пресудан у серији.
Када сам био први пут у Звезди 2009. године губили смо са 2:0, а потом смо изједначили на 2:2. Хоћу да кажем да не постоје две исте утакмице, као ни две исте судбине. Важно је да искористимо предност домаћег терена ид а финална серија постане узбудљива – завршио је он.

Претходни текстСтојковић и Спајић продужили уговоре
Следећи текст„Нека победе боље“