„Нека победе боље“

54

У оквиру финала Купа Србије у женској конкуренцији састају се фудбалерке Ласк Црвене звезде и Спартака из Суботице. Финале ће се одиграти на стадиону у Инђији, у суботу, 9. јуна са почетком у 19 часова.

Иако је екипа Спартака нови – стари државни шампион, у табору црвено – белих једва чекају почетак сусрета.
Драго нам је што играмо у финалу Купа Србије. Наш циљ је да оправдамо очекивања јер направили смо добре резултате у сезони. Моје играчице су и више него мотивисане за ову утакмицу, а и расположене јер је ће ово финале за нас бити круна и награда – рекао је тренер са Маракане Дарко Стојановић и осврнуо се и на могући резултат: – Свака прогноза са моје стране била би нереална, али искрено се надам да ћемо изаћи као победници – завршио је он.
Са шефом стручног штаба сложила се и Ивана Ерац, као и најбоља голгетерка из Љутице Богдана 1а, Јована Дамњановић, која је у последњем колу против екипе Шапца дала чак пет голова.
Показале смо да умемо да се носимо са сваким противником. У суботу ћемо дати максимум на терену. Једноставно, учинићемо све како бисмо подигле пехар – објаснила је наша капитенка Ерац.
Спартак је озбиљна екипа, али и ми смо показале да можемо да играмо са свима. Мислим да ће нијансе одлучити победника. У сваком случају, биће то тежак меч, како за нас, тако и за њих. Нека победе боље  – завршила је Дамњановићева.

Претходни текст„Морамо да искористимо предност домаћег терена“
Следећи текстТомас срушио вечитог ривала