Стојковић и Спајић продужили уговоре

72

Звезда наставља да улаже у будућност. Црвено-бели су данас обавили велики посао. Талентовани дефанзивцни Урош Спајић и Филип Стојковић потписали су нове трогодишње уговоре.

Спајић је претходних шест месеци носио дрес Сопота, такође сјајни штопер један је од најзаслужнијих што се омладинска репрезнтација пласирала на ЕП. 
– Пресрећан сам што остајем у клубу који волим, ту сам да се намећем легенди Роберту Просинечком. Драго ми је што сам добио дрес са бројем пет. Носио сам га кроз све селекције Звезде и репрезентације надам се да ће ми донети срећу. Конкуренција је паклена, Тошић и Максимовић су сјајни играчи, имаћу још већи мотив и сатисафакцију за рад. Не плашим се, сви ће добити одговарајућу шансу, а играће они који заслуже– самоуверен је Спајић.

Конкуренција на десном беку је још јача, а на Стојковићу је да оправда поверење људи из клуба.
– Пресрећан сам што остајем у клубу. Овде сам већ годину и по дана, повреде су ме омеле да се покажем у правом светлу. Надам се да моје време тек долази. Желим да се наметнем радом, а не евентуалним трансфером капитена Микића. Конкуренција је свакако јака– завршио је Стојковић.  

Претходни текстПешић: Противник мора да се пече на живој ватри
Следећи текст„Морамо да искористимо предност домаћег терена“