Против Металца на седму победу у низу

45

Ношени на крилима добрих партија у Јелен Суперлиги и сјајним низом непобедивости у пролећном делу шампионата изабраници Роберта Просинечког одлазе у Крагујевац где ће у суботу, 16. Априла (14) одмерити снаге против Металца.

Победнички менталитет и жеља за шампионском титулом у табору црвено-белих искључује било који други резултат осим победи инова три бода која гарантују наставак трофејних амбиција у клубу из Љутице Богдана. Дилему нема ни шеф стручног штаба Роберт Просинечки.
Свака утакмица – исти приступ! Свима у клубу сујош увек свежеа сећања на прошлогодишњи дуел кад је практичо и почео суноврат нашег тима, међутим ово је нови сусрета и уверен сам да моји играчи немају страх од Металца. Верујем да смо фаворити, а тамо идемо да играмо исти фудбал као и до сада! Нападачки! Уверенсам у тријумф јер су сајајне партије, добра атмосфера и велико самопоуздање мојих играча важан капитал у том мечу – истакао је Роберт Просинечки.

Сјајни везиста Авал Исах размишља попут свог шефа…
Сви знамо да смо тамо прошле године изгубили, али сада је другачије и то ће бити нова утакмица. Имамо јак тим и идемо у Крагујевац на победу и три бода која нам гарантују наставак трке за шампионским пехаром – кртак је био „мотор“ нашег тима.
Стил игре „Великог Жутог“ не дозвољава бригу о противнику.
Не занима ме како игра Металац! Размишљам о нашој игри и ако будемо наставили у истом ритму нема разлога за бригу. Нећемо да се прилагођавамо никоме, а то није бахато размишљање већ знам да имамо квалитет. Размишљамо победнички – оптимист је Роби, а за крај дружења са новинарима је издиктирао састав тома који ће се супроставити Металцу. – Стаменковић, Нинков, Вилотић, Тошић, Микић, Исах, Евандро, Каду, Калуђеровић, Борха и Јевтић. То је првих једанаест који ће истрчати на терен.

Претходни текстУ Нови Сад по брејк
Следећи текстЦрвено-бели се реванширали Радничком