Почињу припреме у Будви

35

Фудбалери нашег клуба отпутовали су у Будву где ће у периоду од 17. до 26. јануара одрадити прву фазу зимских припрема пред почетак другог дела Јелен Супер лиге. Првотимци црвено-белих биће смештени у престижном хотелу „Сплендид“, а шеф стручног штаба Роберт Просинечки на располагању ће имати 27 играча који ће тренирати на теренима ФК „Грбаљ“.
Планирано је да фудбалери Црвене звезде одиграју три пријатељске утакмице током којих ће наш тренер стећи прву слику о квалитетима својих изабраника. Уводни меч је планиран за 19. јануар у 14.00 часова, а противник ће бити Зета из Голубоваца. Други меч је на распореду 23. јануара, а ривал нам je Сутјеска у Никшићу (14 сати). Последња провера је заказана са екипом Грбља на њиховом стадиону 26. јануара (14 сати).
Стандардни штопер црвено-белих Славољуб Ђорђевић нестрпљиво очекује прве пријатељске мечеве под вођством легенде нашег клуба Роберта Просинечког.
-Упознали смо се са свим захтевима Роберта Просинечког. Почели смо јако и озбиљно, а након уводних тестирања очекује нас главни део припрема који ћемо спровести у Будви. Искрено, биће јако тешко, пре свега јер је у овој фази лопта највећи „непријатељ“ свих фудбалера.
Ђорђевић сматра да је управа направила прави потез довођењем легенде клуба на тренерску клупу.
-Као играч је знао све о фудбалу, а као тренер пуно прича са играчима, улива нам  самопуздање. Истакао бих да смо пуно добили његовим доласком и сада сви крећемо од „нуле“ како би доказали Роберту Просинечком да заслужујемо дрес Црвене звезде, констатовао је дефанзивац нашег клуба.
Головима у јесењем делу шампионата постао је љубимац навијача Црвена звезде, а после припрема сви очекују да ће Андрија Калуђеровић бити на још већем нивоу како би помогао на путу ка шампионској титули.
-Ухватили смо залет у Београду, обавили тестирања и сви са великим нестрпљењем очекујемо пријатељске мечеве и нова доказивања која нам предстоје у Будви, истакао је сјајни голгетер црвено-белих.
Фудбалери Црвене звезде у Београд се враћају 27. Јануара, а већ 1. фебруара одлазе пут Турске, на двонедељне припреме у Анталији.

Претходни текстЈуриш на „Жућкову левицу“
Следећи текстВетерани званично Звездини