Миловановић потписао за Ланс

53

Капитен ФК Црвена звезда Миловановић потписао је петогодичњи уговор француским Лансом, који је ове сезоне испао у другу лигу, потписао петогодишњи уговор. Друштво у новкм клубу требало би да му му прави још један некадашњи члан црвено-белих – Ненад Ковачевић. Милан Бишевац је у међувремену отишао из Ланса у Валенсијен.

На званичном сајту Ланса за провереног везисту је истакнуто да ће својим одличним прегледом игре значајно допринети побољшању игре а наведени су и његове голгетерске способности, посебно јак и прецизан ударац из даљине.
–         Црвена звезда је моја највећа љубав и није лако после толико година напустити клуб. Међутим, ја сам професионалац и некада се морају доносити одлуке које немају много везе са емоцијама. Ланс је велики клуб, који је нажалост претходне сезоне изгубио статус прволигаша – изјавио је Миловановић уочи одласка у Француску – Разговарајући са њиховим представницима јасно ми је стављено до знања да су амбиције Ланса у наредној сезони велике. Повратак у елитни ранг такмичења је приоритет. Разговарао сам и са Бишевцем и Ковачевићем који су ми такође много тога лепог рекли о клубу. За мене ће то бити нови изазов којем се радујем. Понављам, Црвена звезда ми остаје у срцу, јер сам цео живот посветио црвено-белом дресу. Поносан сам јер сам одиграо више од 200 утакмица за први тим и био капитен Црвене звезде.
Дејан Миловановић рођен је 21. јануара 1984. године у Београду, а за први тим Звезде дебитовао је 9. јануара 2001. године. Од тада, освојио је шест трофеја.

Претходни текстРанијери жели Станковића
Следећи текстКарађорђе на чекању