Верујем у у свој рад

51

Упркос одличним партијама фудбалера Црвене звезде су је више гласина да ће по завршетку сезоне Александар Јанковић добити отказ.


 
–  Морам да будем искрен и да кажем да те приче на мене не утичу. Одрастао сам на „Маракани“, знам како функционише клубу и да није тако не бих ни прихватио да седнем на клупу у новембру прошле године. Веровао сам у то што радим и даље верујем – прича Јанковић.

Жеље младог тренера су једно, намере клупски челника поптуно друго:
– Имам уговор који важи још две године. Апсолутно никаквих разговора о продужетку сарадње није било до сада, што је и нормално, јер се ближи крај сезоне. У игри смо за трофеј, направили смо екипу и не видим зашто би се сада форсирале такве приче. До краја има седам кола, толико ваљда могу сви да сачекају.

Зна Јанковић да у његову корист најбоље говоре резултати:
– Знам да носим терет који са собом повлачи посао тренера у Црвеној звезди. Жеља Божовића и Степановића да дођу на клупу је потпуно легитимна, међутим, сматрам да резултати које имам говоре мени у прилог. Задовољан сам оним што сам урадио са екипом за пет и по месеци у једном од најтежих периода које је клуб преживео. А шта ће се дешавати од јуна је свакако ван мог домашаја. Сигурно је да нећу чекати да ме разапињу. Имам јасан став и изнећу га где треба – закључио је Јанковић.

Претходни текстНагоја на врху
Следећи текстАлександров премијерно