Морална обавеза

33

Тренер Црвене звезде Александар Јанковић изјавио је да ће приликом састављања тима за данашњу утакмицу (16.00) са Војводином морати да, поред форме, обрати пажњу и на психолошко стање фудбалера после елиминације од Партизана у Лав Купу Србије.

– Фрустрација је огромна, али морамо да окренемо страну, јер нас чека важна утакмица. Имамо моралну обавезу према навијачима, који су нас утакмици са Партизаном максимално подржали не упутивши нам ниједан звиждук – рекао је Јанковић.

Тренер црвено-белих се и даље не мири да је грешка судија у мечу са Партизаном у среду била случајна:
– Последњи шамар ми је била репортажа о „вечитом дербију“ на другом програму хрватске телевизије. Тона није било, поред слике само коментар: Ево овако изгледа вечити дерби у заосталој Србији. Моја морална обавеза у иначе неморалној земљи је да подржим играче Црвене звезде, који су незаслужено изгубили у Купу… Остаје нам само да се за титулу шампиона боримо докле год имамо математичке шансе за то.

Што се тиче данашњег противника, Јанковић је рекао:
– Војводина је добро организована екипа са којом смо у првом делу сезоне два пута играли нерешено. Победа је императив, а ако три бода дођу уз лепу игру то је чист ћар.

Претходни текстБез страха до победе
Следећи текстКараџић поднео оставку