Андрији Максимовићу „Звездин бор“ за март 2024.

73

Спортско друштво Црвена звезда наставило је са акцијом “Звездин понедељак”, која је одржана данас у „Ред кафеу“ на западној трибини стадиона “Рајко Митић”. На седмом дружењу са спортистима Црвене звезде присуствовали су чланови млађих селекција Фудбалског клуба Црвена звезда.

Одлуком Управног одбора СД Црвена звезда покренута је акција “Звездин понедељак”. Идеја ове акције је да спортисти Црвене звезде проведу време у дружењу са звездашима, одговарају на њихова питања и разговорају о протеклом периоду и будућим плановима.

На данашњем дружењу са младим фудбалерима Црвене звезде, као и представницима медија разговарали су Никола Росић, генерални директор Одбојкашког клуба, Ненад Стојков, спортски директор Хокејашког клуба, хокејаш ПавлеПодунавац, кошаркашице Невена Наумчев и Лена Радуловић, Милош Томић, председник и тренер Веслачког клуба и веслачки двојац Виктор Пивач и Душан Славнић.

Генерални директор ОК Црвена звезда Никола Росић сумирао је утиске након што су Звездини одбојкаши освојили своју 13. шампионску титулу. Црвено-бели су после пет фантастичних мечева са Партизаном славили са 3:2 у победама. Представници Хокејашког клуба Ненад Стојков и Павле Подунавац су испричали како су Звездини оклопници крунисали одичну сезону 11. пехаром шампиона државе и финалном серијом регионалне ИХЛ лиге. Кошаркашице Црвене звезде Невена Наумчев и Лена Радуловић су говориле о шансама наше екипе да се домогне 35. шампионског пехара у дуелу финала плеј-офа против Меге МИС, а веслачки двојац Душан Славнић и Виктор Пивач, као и њихов тренер и председник Веслачког клуба Милош Томић су говорили о шансама да се пласирају на Олимпијске игре у Паризу ове године.

На данашњем „Звездином понедељку“ су проглашени најбољи млади спортисти Црвене звезде, за март месец.

Најбоља млада спортисткиња месеца марта је скијашица Емилија Ђуровић, која се налази на припремама и признање „Звездина јела“ биће јој уручено првом следећом приликом.

Најбољи млади спортиста месеца марта је фудбалер Андрија Максимовић. Својим одличним играма у селекцијама омладинске школе скренуо је пажњу на себе. Ове сезоне дебитовао је на званичним утакмицама за први тим Црвене звезде, а игра на двојној регистрацији за први тим Графичара. Андрија је био и један од најважнијих играча у кадетској репрезентацији Србије која је крајем марта обезбедила пласман на Европско првенство, а у победи над Турском од 3:0 наш Андрија је био стрелац другог гола.

Признање „Звездин бор“ Андрији Максимовићу уручио је Зоран Аврамовић, генерални секретар СД Црвена звезда.

На крају догађаја, добитник признања Андрија Максимовић је исекао специјалну торту и почастио је све звездаше у Ред кафеу.

Претходни текстМарко Стаменић најбољи млади фудбалер Новог Зеланда
Следећи текстОмладинци сложни: Желимо победу у дербију