Алармантна ситуација

22

Ситуација у Ватерполо клубу Црвена звезда и даље је алармантна. Партизан је пустио меницу и блокирао рачун црвено-белих због дуоговања црвено-белих. Реч је о суми од два милиона динара. У Звезди тврде је тај папир активиран мимо закона. Помиње се чак и кривична пријава!
– Усмено смо обавестили Ватерполо савез Србије о свему што се догађа. Припремамо и званично обавештење за Савез и за председника Партизана – каже директорка Звезде Вера Латковић.

Истовремено наш ватерполо клуб има проблема да исплати и актуелни играчки састав. Због тога је и организован и састанак са ватерполистима који су изборили друго место у лиги. Директорка Црвене звезде је на јучерашњем састанку затражила подршку ватерполиста, рекавши и да намерава да клуб постави на здраве ноге и да ће ускоро да формира нови Управни одбор.
 
У сенци ових дешавања одиграна је и последња утакмица Суперлиге. Црвена звезда је изгубила од Војводине са 10:6, али резултатски тај меч није утицао на пласман на табели, пошто су изабраници Дејана Јововића раније обезбедили друго место.

Претходни текстМуслин напустио Химки
Следећи текстИдем на полуфинале Купа