Такмичење без значаја

35

Наши најбољи куглаши су ушли у део сезоне који нема неки нарочити такмичарски значај за њих, па сходно томе и резултати су мало слабији. Они су у недељу на куглашким стазама на Бањици изгубили, и то доста убедљиво од екипе Металца из Горњег Милановца, резултатом 3555:3613 у обореним чуњевима.

Овај резултат није толико фаталан по нашу екипу, јер је место у средини табеле већ обезбеђено, али би било веома корисно и важно да се редови у нашој екипи што пре збију, јер за нас долази битан меч за вечитим ривалом, као и најбитнији део сезоне – турнир финала Купа у Новом Саду. А, он може да донесе директан пласман у европска тамичења.

„Нажалост, овај резултат за нас је реалност у овом тренутку, и са том чињеницом морамо да се помиримо. На мени, као и на мојим играчима је да се што пре консолидујемо, и покушамо да подигнемо ниво форме за предстојећи финални турнир Купа Србије који нас очекује 19. и 20. априла у Новом Саду. Титула победника националног Купа од ове године има специфичну тежину, јер доноси проходност у европска такмичења, тачније НБЦ куп. Освајање Купа и пласман у евро такмичење за нас би представљали прави подвиг у сезони која је била пуна осцилација, зато сви у клубу радимо на остварењу тог циља. Наравно, нисам заборавио ни меч са вечитим ривалом, у недељу 13. априла, који ће представљати праву посластицу за све љубитеље домаћег куглања“, изнео је своје виђење наставка сезоне тренер куглашког клуба, Љубиша Сузић.

Претходни текстТрећи меч за финале
Следећи текстМарић најбољи