Растерећено на Олимпију

40

Кошаркаши Црвене звезде данас (17.00) играју другу утакмицу четвртфинала плеј-офа регионалне НЛБ лиге са Олимпијом. Тренер црвено-белих Стеван Караџић очекује тежак меч :

-Реванш неће бити ни мало лак јер су сви који су гледали меч у „Пиониру“ могли видети да се ради о веома доброј екипи. Олимпија још боље игра на домаћен терену – рекао је Караџић.
Шеф стручног штаба наших кошаркаша сматра да је кључ успеха у доброј дефанзиви:
– Требало би да одиграмо одбрану на далеко вишем нивоу да би победили. Овде нас је шут изванредно служио у другом полувремену, чиме смо надоместили неке недостатке у одбрани и победили. Одлазимо растерећени, јер можемо да победимо а ако не буде тако имаћемо нову прилику на нашем терену.
У првом мечу блистао је Омар Кук. Од америчког плејмејкера опет ће у многоме зависти успех црвено-белих.
– Њихова предност је свакако искуство, али и домаћи терен. Играће много сконцентрисаније, јер немају право на грешку и највише би требало да обратимо пажњу на њихов напад и офанзивни скок. Ми, пре свега, морамо добро да одиграмо у одбрани, односно да поновимо игру из другог полувремена првог меча, то је добитна комбинација. Наш адут је и растерећеност, будући да и у случају пораза имамо прилику за поправни. Ипак, жеља целе екипе је да максимално одигра у Љубљани и искористи прву од две шансе за оверавање места у полуфиналу – поручио је Кук.

Претходни текстЗвезда љута на Ђукића
Следећи текстУтакмица за Џају