Груба игра за поделу бодова

36

Фудбалери Црвене звезде играли су нерешено, без голова (0:0), у првој припремној утакмици на Кипру са екипом Геонгнама из Јужне Кореје. Лепи потези и голови изостали су у Аја Напи, али картони нису. Показано их је чак десет жутих и један црвени – Миланку Рашковићу, који је искључен у завршници утакмице. Оваква туча на терену не треба ни да чуди пошто се ради о Корејанцима, који су познати да против неког нашег клуба играју као на ивици ножа. Рашковић је пет минута пре краја меча поцрвенео због оштрог старта над противничким играчем.

– Ово је први меч у којој су играчи добили прилику да играју свих 90 минута, и најзначајнији утисак је да улазимо у ритам. Наш противник је ову типичну припремну утакмицу схватио као такмичарску и зато је и било нервозе, што је нормално када се јури форма – рекао је после утакмице Александар Јанковић.

Црвено-бели ће наредни тренинг меч одиграти сутра против екипе румуског друголигаша Ардјеш Питешти.
За Црвену звезду играли су Ранђеловић, Баста, Туторић, Гај, Анђелковић, Миловановић, Кастиљо, Милијаш, Короман (од 80. Адо), Рашковић (од 87. Бурзановић) и Јестровић (од 81. Малинић).

У утакмици за Арђешом Јанковић ће указати прилику фудбалерима који нису добили шансу против Геонгнама.

Претходни текстЛош напад и лоша одбрана
Следећи текстУ полуфиналу против Хемофарма