Ново ТВ издање Звездине ревије

59

Као и сваког четвртка, и вечерас у 19.15 часова на „СОС каналу“ чека Вас ново издање телевизијске емисије „Звездине ревије“.

Крај је такмичарске и календарске године, време за прославе и јубилеје. И Спортско друштво Црвена звезда има много чиме да се подичи, али наше опредељење је увек – будућност. У таквој атмосфери одржано је и већ традиционално „Звездино вече за Звездино сутра“. У „Кристалној“ дворани хотела „Хајат“ прошлог четвртка окупио се крем српског и Звездиног олимпизма, асови који су нашем спорту и земљи у прошлости донели чак 37 олимпијских одличја. Циљ овог прелепог дружења, поред већ познатог духа заједништва, био је оснивање Фонда олимпијске Звезде, да би наши спортисти и у Пекингу 2008. године, али и на будућим Играма, били барјактари српских репрезентација. На јединственој донаторској вечери, прва средства која ће се улити у овај Фонд добијена су јавном аукцијом, на којој су продани спортски предмети од историјског значаја – флорет Вере Јефтимијадес и рекет Слободана Живојиновића.

Каква је „утакмица“ вођена током ове непоновљиве аукције, како је било приликом доделе Звездиних олимпијских плакета и шта о овој гала манифестацији кажу Звездине спортске легенде – погледајте у вечерашњем издању „Звездине ревије“ на „СОС каналу“.

Наравно, као и увек, наша ТВ емисија је и својеврсна хроника наших клубова, па ће Звездаши моћи да се подсете резултата наших фудбалера, кошаркаша, ватерполиста, рукометаша и одбојкаша…

„Звездина ревија“ – 19.15 часова на „СОС каналу“.

Претходни текстРеална слика
Следећи текстБраво одбојкаши