Даме најбоље у јуну и јулу

133

У понедељак је у просторијама Звездиног прес центра одржана свечаност поводом избора Звездиних спортиста месеца за јун и јул.

Као и увек, пред великим бројем звездиних спортиста и функционера, навијача, пријатеља и спонзора, за најбоље у јуну и јулу су проглашене стрлкиња Јасна Шекарић и мачевалка Светлана Вишњић.

Шекарићева је признање заслужила освајањем другог места на Светском купу у Минхену, док је Вишњићева на државном шампионату освојила титуле у мачу и флорету у појединачној и екипној конкуренцији.

Избор Звездиног спортисте месеца се одржава већ годину дана и одлука Управног одбора СД Црвена звезда да отпочне ову акцију се показала као изузетна јер из месеца у месец привлачи све већу пажњу.

Добитницама су чекове у избосу од 40.000 динара уручиле Стела Карл Ћосић, директор маркетинга Грандпрома, односно Дијана Петровић, директор људских ресурса компаније ИТМ.

 Слободан Вучићевић, председник УО СД Црвена звезда, плакету намењену спортисти месеца је уручио Јасни Шекарић, док је Вишњићевој плакету предао Миодраг Николић, потпредседник СД Црвена звезда.

«Иако у летњим месецима није било много спортских надметања, спортисти Црвене звезде су још једном потврдили свој квалитет. Велико нам је задовољство што наши клубови и појединци бележе сјајне резултате и верујем да ће и даље доносити радост милионској армији звездаша», рекао је Вучићевић.

Потом су уручене награде срећним добитницима у квизу «Звезда ми је све» – Ивици Мандићу, Лазару Антићу и Рајку Јурошевићу, а извучени су и добтиници награда који су тачно одговорили на питања из последњег броја Звездине ревије.

Дресови наших клубова припали су Борис Голубовић из Зворника (Република Српска), Немања Гајић из Клења код Голупца и Милица Михајловић из Прешева. Њима ће награде бити уручена приликом следећег избора Звездиног спортисте месеца, почетком септембра.

Претходни текстПрипреме у Словенији
Следећи текстЈедва до трећег кола