Драган Станковић – спортиста месеца фебруара

74

vcaУ петак је у Прес центру Црвене звезде одржана свечаност проглашења Звездиног спортисте месеца за фебруар. Седми по реду лауреат је одбојкаш Драган Станковић.

Станковић је по свим параметрима најкориснији играч Винер Штедише лиге, а иако по годинама врло млад, најискуснији је играч Црвене звезде и стандардни репрезентативац Србије. Плакету намењену Звездином спортисти месеца Станковићу је уручио Александар Боричић, потпредседник СД Црвена звезда.

„Надам се да ће Драган у будућности својим играма допринети још бољим резултатима Црвене звезде и националне селекције и да ће му ово признање, које добија из своје породице, бити подстрек за време које долази“, изјавио је Боричић.

Уз захвалност на признању, Станковић је рекао:

„Пре свега бих се захвалио својим саиграчима јер без њих не бих сада стајао на овом месту. Сигурно је да ће ми ова награда бити стимуланс за још бољи рад и, надам се, успехе Црвене звезде“.

Чек у износу од 40.000 динара Станковићу је уручио Слободан Петровић, генерални директор компаније Салфорд и члан УО СД Црвена звезда.

„Пожелео бих добитнику да настави са добрим играма и да паметно потроши награду“, уз осмех је кратко рекао Петровић.

Након доделе признања, и уз пригодан коктел, приказано је специјално издање емисије „Звездина ревија“ посвећено прослави 62. рођендана СД Црвена звезда.

Претходни текстПораз одбојкаша, победа одбојкашица
Следећи текстПраве кад је најважније