Европска такмичења

СЕЗОНА 2021/22

ЕВРОКУП

ГРУПА Е

РезултатиТабела
1. коло (14/10/2021), Црвена звезда - Надежда Оренбург (Русија)

2. коло (21/10/2021), Олимпијакос (Грчка) - Црвена звезда

3. коло (28/10/2021), квалификант - Црвена звезда

4. коло (03/11/2021), Надежда Оренбург (Русија) - Црвена звезда

5. коло (25/11/2021), Црвена звезда - Олимпијакос (Грчка)

6. коло (02/12/2021), Црвена звезда - квалификант