Звездаши, у среду мудро и још гласније! Апел председника КК Црвена звезда Меридианбет

23

Кошаркаше Црвене звезде Меридианбет очекује већ у среду са почетком у 19.30 (хала Александар Николић) друга утакмица финале серије плеј офа АБА лиге.

Након важне уводне победе, Клуб жели да се захвали свима: навијачима, свим службама безбедности и редарским службама које су помогле да овај меч протекне без најмањег инцидента.

У званичном делегатском извештају потврђено је да је утакмица број 1 организована без најмањег инцидента, бацања предмета у терен и у сјајном амбијенту.

Међутим, то морамо (не да заборавимо), већ да оно најбоље поновимо у среду!

Поново уз фер и спортско навијање, поново уз врло бучну подршку играчима на терену, без бацања било каквих предмета…

Распоред улаза у дворану за све „сезонце“ остаје исти. А подсетник ко где улази можете наћи на овом линку.

Пред другу утакмицу председник Клуба поново је послао апел свим Звездашима који су били на висини и нису насели пред почетак ове серије на покушаје да се направи конфликт између Клуба и наших присталица преко медија или појединаца у медијима. “Као што смо рекли, све је већ виђено и свашта може да се очекује. Зато Вас молим да будемо мудри, да не реагујемо на евентуалне покушаје судије Дамира Јавора, или неког другог од судија, ненамерне грешке или евентуалне провокације, не бацајте ништа у терен и будите као на првој утакмици. Потребна је максимална подршка нашим кошаркашима, на предстојећој утакмици!

Све пратимо и све анализирамо, и тако и повлачимо потезе. Све нека буде усмерено ка подршци нашем тиму како бисмо сви били у функцији да заједно стигнемо до циља!“ рекао је између осталог председник Клуба, а комплетну видео изјаву можете погледати испод текста.

Претходни текстТошић и Маркочевић режирали преокрет
Следећи текстЈелић: У кадетима стасава много будућих првотимаца Звезде