„Афтермаркет“ по први пут у овом делу Европе и Србији

79

КК Црвена звезда Меридианбет као што је и најавио, као први клуб у региону и званично је 07.02.2024. године активирао платформу „Афтермаркет“ која даје могућност свим власницима сезонских карата нашег клуба да зараде продајом појединачних карата на овој платформи!

Подсетимо, ова апликација и сајт дају могућности свима који су власници сезонских карата, а који нису у могућности да дођу на неку од утакмица КК Црвена звезда Меридианбет, да зараде новац продајом појединачне карте за утакмицу на којој неће бити присутни, а да њихово место буде попуњено, уз могућност да неко други погледа утакмицу!

Важна Напомена: Сваки продавац своје карте (власник сезонске карте КК Црвена звезда) сам одређује цену своје карте коју продаје (уступа своје место) и од цене те карте зарађује 60 % нето вредности своје карте за утакмицу са Жалгирисом (проценат зарате ће бити дефинисан од утакмице до утакмице)!

КК Црвена звезда Меридианбет активирањем ове платформе ПРВИ је клуб који Вам за ову услугу не даје токене, авансне бонусе, кредите, попусте у нашим званичним радњама… већ могућност да добијете новац у замену за улазницу и утакмицу на којој нећете бити присутни – а имате сезонску карту која Вам свакако обезбеђује улазак на све утакмице КК Црвена звезда Меридианбет у текућој сезони!

Кораци, како би остварили могућност да зарадите постављањем својих карата на „Афтермаркет“ су једноставни и можете их погледати у галерији слика испод текста. Оно што је први и основни корак је Ваша онлајн регистрација на следећем линку:

https://www.ddtickets.rs/AMRegistration

Власници сезонских улазница региструју се на „DD Tickets Aftermarket“ тако што пошаљу неопходне податке:

Име и Презиме
Е-маил адресу
Број мобилног телефона
Баркод са сезонске улазнице
Број текућег рачуна и назив банке

Након послатог захтева, власник сезонске улазнице добија потврдни е-маил о успешној регистрацији и спремни сте да закорачите у нови свет „Афтермаркета“ у коме можете да поставите своје карте, пратите њихову продају и на крају, зарадите као што то већ годинама раде на идентичан начин власници сезонских карата Реал Мадрида, Барселоне, или навијачи енглеских премијерлигашких клубова!

На овај начин власници сезонске карте добијају нове бенефите, а сезонска карта пуну вредност!

Претходни текстНедовић: Ово је било недопустиво, извињење свима!
Следећи текстПролећна премијера значи пуне трибине