Пролећна премијера значи пуне трибине

15

Актуелни шампион Србије наставља борбу за трофеј националног првенства, а први ривал изабраницима Владана Милојевића у оквиру 20. кола Суперлиге биће Вождовац. Меч је заказан за суботу, 10. фебруар од 16 часова и 30 минута на стадиону “Рајко Митић”, док је улаз за све навијаче бесплатан. Очекујемо велику подршку звездаша и нови спектакл на трибинама Маракане, док знамо да пролећне премијере гарантују велику посету навијача.

Претходна пролећна премијера је одиграна на нашем терену против Војводине. Сусрет је протекао у част легендарног мајстора слободних удараца, као и европског и светског првака – Синише Михајловића. Дуел између београдских и новосадских црвено-белих почетком фебруара 2023. године је пратило преко 20 хиљада навијача, који су уживали у бравури Александра Катаија, а меч је завршен резултатом 1:1.

Ако се осврнемо на сезону 2021/22 убедљив тријумф Црвене звезде против Чукаричког је са трибина посматрало преко 18 хиљада гледалаца, док је тада садашњи капитен нашег тима – Александар Драговић затресао мрежу противника. Памтимо и пролећне премијере у последњих пет година на којима смо гостовали, прво на Бановом Брду па у Новом Пазару 2020. и 2021. године. Да је црвено-белима пријао повратак на терен после зимске паузе под комантом тренера Владана Милојевића, сведоче победе против Војводине, када смо славили са 4:0, као и годину дана раније на првој премијери популарног Кларк Кента када смо матирали Јавор са 3:0.

Нема дилеме да су се наши првотимци ужелели фудбала на највећем српском стадиону, те да су после одлично одрађених припрема спремни за наставак сезоне. Циљ је седма узастопна титула првака државе и нови национални рекорд. Прва препрека јесте Вождовац, а како бисмо нашим играчима дали снажну подршку неопходна је песма са трибина. Сигурни смо да се на Маракани спрема спектакл, који ће још једном одушевити фудбалску јавност и означити почетак Звездиног пролећа.

Звездаши подсећања ради, меч је на програму у суботу, 10. фебруара, од 16 часова и 30 минута. Улаз је бесплатан, видимо се на Мракани!

Претходни текст„Афтермаркет“ по први пут у овом делу Европе и Србији
Следећи текстЗвезда учествује на „Фигитал фудбал“ турниру