Недовић: Ово је било недопустиво, извињење свима!

24

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет доживели су у понедељак пораз у утакмици 19.кола АБА против екипе Будућности. Пораз у Црној Гори није компромитовао позицију црвено белих који чврсто држе прво место на табели 6.кола пре краја регуларног дела, али је игра и све што су приказали за 40 минута црвено бели било далеко од нивоа клуба.

Због тога јавности је желео да се обрати првотимац Немања Недовић и то пред важне утакмице у Евролиги, АБА лиги и завршницу Купа Радивој Кораћа:

– Одиграли смо синоћ изузетно лошу утакмицу у Подгорицу, можда и најлошију ове сезоне у АБА лиги. Наша игра је без обзира на изузетно згуснут календар, била далеко од нивоа Црвене звезде у сваком смислу, почев од енергије која је била далеко до нивоа потребног за овакву утакмицу. Извињавам се свима, нашим навијачима, у име екипе и своје лично име, јер оно у Подгорици није био ниво Црвене звезде. Позивам наше навијаче да дођу и пруже нам подршку у петак против Жалгириса, јер са другачијим приступом и сви заједно можемо пуно до краја сезоне!

Утакмица Црвена звезда Меридианбет – Жалгирис игра се у петак од 20 часова у Београдској Арени.

Карте за ту утакмицу пуштене су у продају у уторак на свим продајним местима Тицкетс.рс и онлине.

Претходни текстИван Гутеша потписао уговор са Црвеном звездом
Следећи текст„Афтермаркет“ по први пут у овом делу Европе и Србији