Када слика и снимци говоре више од сваке речи

45

Кошаркаши Црвене звезде победили су Партизан 88:86 у 18. колу АБА лиге И тако у пуној Београдској Арени направили велики корак ка првом месту пред плеј оф регионалне лиге.

КК Црвена звезда Меридианбет жели овом приликом још једном да се захвали свима који су у недељу увече дошли, испунили трибине, и пружили гласну подршку нашем тиму да оствари циљ, и дође до изузетно важних бодова и победе!

Истовремено, пошто од недеље увече, након завршетка утакмице у којој смо били апсолутно бољи ривал на терену, сведочимо бројним „слободним тумачењима“ и спекулацијама шта се дешавало на недељној утакмици (и ко је шта радио…) а како би спречили даље ширење истих, дајемо јавности на увид кроз видео у трајању од 3 минута (без коментара) о дешавањима на недељном мечу у Београдској Арени.

Па нека јавност процени сама!

Истовремено, захтевамо од свих који зарад циља који нам као клубу апсолутно није јасан, “таргетирају” све који не мисле као “неки”, па чак и снимају чланове породица, мајке, супруге… на трибинама, да то престану, јер превазилази сваку границу укуса и нормалног, као и коришћење термина “мотивисаност” у утакмицама у којима игра КК Црвена звезда Меридианбет!

КК Црвена звезда Меридианбет позива све наше присталице да дођу у уторак и пруже поново гласну и бројну подршку нашим момцима у још једној изузетно тешкој утакмици која нас чека против Валенсије!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстВелика победа у дербију и корак ка првом месту
Следећи текстКада истрчавање постане такмичење