Када истрчавање постане такмичење

19

Фудбалери Црвене звезде који јуче нису наступили на мечу против Младости су данас одрадили тренинг, док су актери утакмице имали опоравак у велнес центру.

Радује чињеница да су у дану за нама, изабраници Владана Милојевића одиграли четврту контролну утакмицу и забележили нову победу. Актери јучерашње утакмице су радили на опоравку, конкретно у велнес центру како би им се мишићи регенерисали и спремили за наредне изазове. Остатак тима је од 10 часова и 30 минута истрчао на терен хотела „Сент Џорџ“, по облачном и хладнијем времену. Ипак, судећи по разговорима играча, пријало им је такво време. Прво су се загревали, а затим имали и истрчавање одређених деоницама у паровима, које је спонтано постало интересантно такмичење.

Прешло се не рад са лоптом, на мањем делу терена, уз четири мала гола и поделу на три екипе. Утисак је да је било врло интензивно, а да су играчи били максимално фокусирани и на напад и на одбрану. За сам крај тренинга, стручни штаб је одредио игру на два гола на скраћеном терену, тако да су изабраници Владана Милојевића провели 90 минута у континуираном раду. Ипак, то је једини тренинг за данас.

Претходни текстКада слика и снимци говоре више од сваке речи
Следећи текстКарте за Валенсију у продаји, дођите и помозите момцима да се уз пуне трибине боре за победу!