Црвена звезда Меридианбет дочекује Валенсију (уторак, 20)

19

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет ће на паркет Београдске Арене већ у уторак увече против екипе Валенсије у утакмици 24.кола Евролиге!

Време за опоравак и припрему те утакмице за наше момке је минималан, а екипа је већ у понедељак одрадила тренинг пред ту утакмицу.

Тренер Јанис Сферопулос: – Валенсија је атлетски врло добар тим, чврст, имају другу најбољу одбрану у Евролиги… Покушаћемо да играмо нашу игру, потребно је да их нападнемо, али паметно и на прави начин. Неопходно је да имамо течну игру, а да у дефанзиви будемо на нивоу, да будемо константни и недозволимо ривалу лаке поене из транзиције

Адам Ханга: – Још једна тешка утакмица, још једна тешка недеља, против противника који је јако опасан. Управо су изгубили од Малаге, па очекујемо реакцију са њихове стране. Веома су физички добар, ово је тим који игра јако добру одбрану, веома тежак меч за нас, али морамо да победимо. Мислим да је тим који игра јако добру одбрану, па наш напад мора бити стрпљив и паметан.

КК Црвена звезда Меридианбет пустио је прошле среде у продају карте за утакмице са Валенсијом и Барселоном. Продаја се врши на свим продајним местима нашег тикетинг партнера „tickets.rs“ (Ушће, Дом Омладине…) као и онлајн на следећем линку:

https://tickets.rs/event/crvena_zvezda_meridianbet_valencia_basket_10779

Такође, карте ће се продавати и на дан утакмица на благајнама Београдске Арене од 12 часова до почетка утакмице која стартује у 20 часова.

Дођите и подржите наш тим у још једној важној утакмици јер само са пуним трибинама можемо до нове победе! Борба за бољи пласман у Евролиги није готова, очекује нас још 11 утакмица!

Претходни текстКК Црвена звезда Меридианбет учествовао у акцији давања крви, капитен поклањао карте
Следећи текстПрвог дана прикупљено 169 јединица крви