КК Црвена звезда Меридианбет учествовао у акцији давања крви, капитен поклањао карте

17

У понедељак 29.01.2024. године, почела је још једна, традиционална акција добровољног давања крви (29. пут) у организацији УГ Делије Север, СД Црвена Звезда и Института за трансфузију крви Србије, под, већ препознатљивим слоганом „Црвено-бела крв“.

Акција се одржава као и увек у Медија центру Стадиона „Рајко Митић“, у понедељак од 9-15 часова и у уторак од 10-18 часова.

Делегација КК Црвена звезда Меридианбет предвођена нашим капитеном Бранком Лазићем и спортским директором Миланом Дозетом посетила је у понедељак наш фудбалски стадион и активно подржала ову акцију као и много пута до сада, а поједини чланови наше делегације су и активно учествовали у давању крви.

Такође, као посебан поклон, сваки давалац крви током дводневне акције добија на поклон по једну карту за утакмицу 24.кола Евролиге са Валенсијом која се игра у уторак у Београду!

Како је све протекло можете погледати у галерији слика и видео прилогу испод текста.

Подсећамо,ми Звездаши више пута смо у прошлости показали да имамо велико и хумано срце, а а 29. акција добровољног давања крви права је прилика да још једном покажемо да је Црвена звезда велика породица!

Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.

Претходни текстКатарина Манчић и Саша Бошковић учествовали у акцији „Црвено-бела крв“
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет дочекује Валенсију (уторак, 20)