Железничар – Црвена звезда 18:18 (10:8)

55

Рукометашице Црвене звезде одиграле су нерешено против Железничара у Инђији 18:18 (10:8) у 12. колу Супер рукометне лиге Србије.

У изузетно тврдом и узбудљивом мечу Железничар и Звезда су поделили плен. Црвено-беле су добро почеле и повеле са 7:4, али онда су потпуно стале. Домаће су са шест везаних погодака преокренуле, а Александра Стаменић је постигла гол у завршници првог дела игре за 10:8 за Железничар.

Почетак другог полувремена припао је изабраницама Саше Бошковића које су изједначиле, а потом и повеле са 13:11. У других 30 минута блистала је Лепосава Глушица која је у том периоду постигла 8 голова. Изједначиле су домаће на 14:14, а онда се играло гол за гол. Црвено-беле су имале гол предности у 57. минуту, а три минута пред крај Обреновићева је искористила седмерац за 18:18. Уследио је врхунац драме, али голова више није било, па су екипе поделиле бодове.

Најефикаснија на мечу била је Лепосава Глушица која је постигла 9 голова. Александра Стаменић је постигла 4, а Сара Гаровић 3 поготка.

Црвена звезда се и даље налази на 2. месту на табели са два бода мање у односу на водећу Јагодину. У следећем колу Црвена звезда дочекује Војводину.

ЖЕЛЕЗНИЧАР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 18:18 (10:8)

Инђија – Дворана: СЦ Инђија. Судије: Марко Секулић и Владимир Јовандић. Седмерци: Железничар 3(3), Црвена звезда 8(6). Искључења: Железничар 8, Црвена звезда 8 минута.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Чаврић, Вујновић 1, Новаковић, Обреновић 5(3), Табак 5, Тодоровић, Ловрић 2, Ковачић 1, Коцић 2, Оташевић, Чинку, Јовановић 2, Бакша, Агбаба, Шиндић, Васиљковић. Тренер: Влада Шимичић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Нинковић, Стаменић 4, Мајкић, А.Савић, Глушица 9(6), Андрић, Јанкетић, Цвијановић, Видић, Стаменковић, Симић 1, Качаревић, Величковић 1, Манчић, Ранчић, Гаровић 3. Тренер: Саша Бошковић.

Претходни текстЦрвена звезда дочекује Партизан (недеља, 19)
Следећи текстНово дружење КК Црвена звезда и спортиста Специјалне Олимпијаде Србије