Црвена звезда дочекује Партизан (недеља, 19)

34

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују у недељу екипу Партизана у утакмици 18.кола АБА лиге.

Ово ће бити други дуел два тима у овом такмичењу, у првом, црвено-бели су поражени 98:87, али су у Евролиги почетком 2024.године узвратили сјајном евролигашком победом 88:72.

Наш тим је тренутно први са скором 15-2 и евентуалном победом у недељу направио би велики корак ка првом месту пред плеј оф.

Тренер Јанис Сферопулос: – Свака утакмица са Партизаном је важна, играли смо већ до сада. Знамо важност и ове утакмице, као што је и свака важна, али знамо и да смо први на табели у овом тренутку. Имамо екстра мотив јер желимо да останемо на првом месту. Милош Теодосић ће тренирати у суботу и мислим да ће бити спрема као и остали момци. Позивам наше навијаче да дођу у великом броју и бодре наш тим али фер, спортски и коректно.

Дејан Давидовац: – Свака утакмица са Партизаном је велика утакмица, велики је и улог. Ипак, добро се знамо, ово ће бити четврти дерби у сезони. Очекујем занимљиву утакмицу и надам се нашој победи уз велику подршку наших навијача са трибина.

Утакмица 18.кола АБА лиге игра се у недељу од 19 сати, капије Арене биће отворене у 17 часова, и овим путем позивамо све који буду долазили у халу да дођу раније у дворану због детаљних контрола, као и да спортски фер и коректно бодре наш тим.

Претходни текстСве спремно за Младост
Следећи текстЖелезничар – Црвена звезда 18:18 (10:8)