Све спремно за Младост

35

Фудбалери Црвене звезде су одрадили и други тренинг у току данашњег дана, што је и последња провера пред утакмицу са Младости која је на програму сутра од 15 часова и 30 минута. Пријатно изненађење нас је дочекало у теретани, с обзиром на то да се екипи прикључио Осман Букари.

Играчи су након уводног загревања и „шеве“ којом традиционално улазе у тренинге, поготово ове тактичког типа, и уз много смеха, померили голове на пола терена и почели са припремом за сутрашњу утакмицу. Неретко је Милојевић прекидао акције како би играчима скретао пажњу на захтеве и на оно што се тражи од њих. Све је то било у добром расположењу, а утисак је да су и играчи срећни због чињенице да их сутра очекује нова контролна утакмица. Такође, радило се и на прекидима који су се показали као озбиљно оружје Милојевићевог тима на овим припремама.

Лепе вести су и да се тиму прикључио Осман Букари који је завршио репрезентативне обавезе и сада се ставио на располагање Владану Милојевићу. Брзоноги офанзивац је овог поподнева тренирао у теретани.

Претходни текстБечановић: Честитке Вујку, Бошњаку и Тодорову на свему што чине за џудо спорт
Следећи текстЦрвена звезда дочекује Партизан (недеља, 19)