Црвена звезда Меридианбет дочекује Игокеу за крај 2023. године (субота, 20)

26

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет календарску 2023.годину испраћају утакмицом 14.кола АБА лиге.

Меч против Игокее који практично означава старт другог круга такмичења у регионалној лиги игра се у суботу 30.12.2023.године у хали Александар Николић са почетком у 20 часова.

Црвено бели у АБА лиги тренутно заузимају прво место са учинком 12-1 и то место желе и да задрже победом над тимом који је једно од најпријатнијих изненадјења првог круга и тренутно је на деоби трећег места са скором 9-4.

Екипа Црвене звезде након утакмице у Атини, враћа се у Београд у петак и одмах по доласку из Грчке одрадиће тренинг пред овај меч:

Утакмица са Игокеом означава почетак другог круга такмичења у коме желимо да наставимо онако како смо завршили први, победом. Због тога морамо да будемо спремни да одиграо добру утакмицу и сигурно наш противник ће доћи са жељом да се бори и поред чињенице да је без неколико одсутних играча. За нас је од изузетне важности да играмо нашу игру, да будемо на терену фокусирани, и урадимо ствари које је неопходно да урадимо – рекао је тренер Јанис Сферопулос.

Дејан Давидовац: – Очекује нас екипа која је одиграла јако добро први круг АБА лиге, са неколицином искусних играча. Стоји да су остали без неколико важних делова тог тима, али то је и даље екипа која има велики квалитет и која сигурно долази у Београд да се бори. Наше је без обзира на све да одиграмо добар меч по договору из свлачионице и додјемо до бодова којим и даље чврсто држимо нашу позицију у нашим рукама.

Меч са Игокеом игра се у хали Александар Николић, а у посебној вести можете погледати и распоред улазака у дворану за све власнике сезонских карата.

Претходни текстНови календар КК Црвена звезда за 2024. је у продаји
Следећи текстДруштвена одговорност у 2023. години – Звезда је породица