Црвено-бели путују у Атину (четвртак, 20.15)

22

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отпутовали су у среду у Атину где их у четвртак очекује меч 17.кола Евролиге против Панатинаикоса.

Утакмица у „ОАКА Арени“ игра се од 20.15 часова.

Тренер Јанис Сферопулос повео је на пут 14 играча, а са екипом је кренуо и Никола Топић који се у среду вратио својој кући и поново задужио дрес Црвене звезде.

Црвено бели овом утакмицом улазе у паклен ритам у коме ће од 28.12. до 11.01.2024.године одиграти утакмице са Панатинаикосом, Игокеом, Фенербахчеом, Партизаном, Цедевита Олимпијом, Асвелом и Арманијем.

Јанис Сферопулос: – Играмо против тима који је у најбољој форми од почетка сезоне. Играју одлично на психичком плану и одлазимо им на ноге после три победе у гостима. Знамо одакле прети највећа опасност и морамо да будемо веома сконцентрисани, ако изгубимо концентацију они ће нас казнити. За нас је веома важно да наставимо да играмо нашу игру и да остваримо позитиван резултат. Морамо да будемо ментално и физички спремни за тежак меч – рекао је о предстојећем мечу и противнику тренер црвено белих окупљеним новинарима на Новогодишњем коктелу.

Немања Недовић: – Панатинаикос је сада у јако добром моменту. Везали су пар јако добрих утакмица на гостујућем терену, на домаћем терену ће бити још теже, али такође, мислим да и ми хватамо неку врсту залета. Енергија и атмосфера у екипи је добра, и надам се да ћемо на крилима добре атмосфере, успети да направимо повољан резултат – рекао је Недовић.

Црвено беле до краја календарске године очекује још једна утакмица, у суботу од 20 часова у хали „Александар Николић“ против екипе Игокее.

Претходни текстНовогодишњи коктел КК Црвена звезда Меридианбет
Следећи текстГолмани – Глазер зацементиран