Новогодишњи коктел КК Црвена звезда Меридианбет

58

КК Црвена звезда Меридианбет одржао је у уторак 26.12.2023.године свој Новогодишњи коктел у хотелу „Crowne Plaza“ у Београду.

У присуству комплетног играчког кадра, стручног штаба, управе клуба и великог броја пријатеља укључујући и спонзоре, бивше играче, испратили смо у опуштеној атмосфери стару годину (у којој наш тим очекују још две утакмице) и пожелели пуно здравља, среће и успеха у новој години која ускоро стиже.

У години која је на измаку одиграли смо 76 такмичарских утакмица. Освојили смо два трофеја, остварили 17 победа у Евролиги, пунили дворане и остали у врху што је најтеже.

О томе говоре и бројке, не само у победама, него и кроз утакмице наших играча јубилараца: Лука Митровић је у овој календарској години прешао цифру од 400 утакмица, Дејан Давидовац који нам се вратио прешао је бројку од 300 утакмица, Немања Недовић је одиграо више од 200 утакмица, Огњен Кузмић је у овој години стигао до бројке од 400 + утакмица…

Великом броју окупљених по традицији обратили су се капитен Бранко Лазић, тренер Јанис Сферопулос и председник клуба Небојша Човић који је и озваничио повратак Николе Топића својој кући у Црвену звезду најавом посебног видео Милоша Теодосића и Николе Топића.

Мислим да смо урадили праву ствар не само за нас, већ и српску кошарку. Била је ово тешка и изазовна година, али смо изашли на крај – рекао је први човек клуба који је говорио и о предстојећем периоду:

Могу да кажем да смо најуспешнији клуб на овим просторима у последње време. Пред нама изазовна година, поред играча и тренера појачали смо се у Управном одбору, спремни смо за изазове. Сва такмичења су важна и када побеђујемо и када губимо, трудићемо се да направимо што је могуће бољи резултат – додао је Човић на церемонији у “Краун Плази”.

У наставку у галерији слика можете погледати Новогодишњи коктел КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстНикола Топић се вратио својој кући у Црвену звезду!
Следећи текстЦрвено-бели путују у Атину (четвртак, 20.15)